No Widgets found in the Sidebar

Jolana Křížkovská

Jolana Šopovová/Křížkovská sama sebe popisuje pomocí plejády aktivit, které ji baví dělat. S trochou nadsázky se proto označuje za bavičku. Baví ji pomáhat jednotlivcům, týmům, firmám, komunitám i zcela nesourodým skupinám rozumět si, dovést je k pochopení příčin problémů a k nalezení řešení. Profesně se proto zabývá fundraisingem, facilitací, procesy, projektovým řízením a strategickým plánováním.

Pro pobavení nás čtenářů je ovšem podstatné, že Jolanu baví také psát, jak drobné denní příhody a postřehy, tak odborné texty. Sama si ve spolupráci se svým mužem vydává knihy, z nichž některé si můžete zakoupit i v našem nakladatelství. Více o spisovatelce a jejích aktivitách se dozvíte na její stránce.

Ty, kdo mají rádi autentické drobné postřehy ze všedního života zaujme drobná knížka nazvaná moderně pomocí hashtagu #zivotvmaringotce.

Autorčin zápal pro pěstování a zpracovávání rostlin přinesl ovoce v podobě knihy Pokojovky pro zdraví a na talíři napsané ve spolupráci se Štěpánkou Janoutovou.